Livrare

La momentul ridicarii comenzii dvs. veti primi pe e-mail nr. comenzii. Livrarea se va face a 2a zi lucratoare, deci de regula veti primi comanda in 48 de ore de la plasarea acesteia. Livrarea se face prin serviciul de curierat Cargus. Bunurile sunt depozitate pe o perioada de 5 zile. In cazul in care nu puteti fi gasiti pentru livrare, veti primi o notificare. In cazul in care sunteti anuntati ca un produs pe care l-ati comandat este depozitat de catre serviciul de curierat, dar nu primiti o comunicare pe mail in acest sens, va rugam sa ne contactati. Fiecare livrare are un numar de inregistrare si putem afla unde este depozitata comanda dvs.. Comanda poate fi livrata si in zile nelucratoare. In acest caz se va percepe o taxa suplimentara pentru fiecare livrare. Lista locatiilor in care se poate livra poate fi gasita pe site-ul Cargus.

Modalitati de plata

  • Numerar la livrare – cea mai des folosita metoda de plata. Platiti curierului, care va emite o chitanta;
  • Online cu card bancar – plata se face prin EuPlatesc securizat de 3DSecure
  • Transfer bancar direct – Plata se face direct în contul nostru bancar folosind ID-ul comenzii ca referință de plată. Comanda nu va fi livrată până când fondurile nu vor fi vărsate în contul nostru.

Plata online cu card bancar prin EuPlatesc

EuPlătesc.ro este un serviciu oferit de către EuroPayment Services. EuroPayment Services s.r.l are o experienţă din 2004 ca integrator de soluţii de e-commerce şi procesator de tranzacţii online cu carduri bancare.EuPlătesc.ro este un serviciu oferit de către EuroPayment Services. EuroPayment Services s.r.l are o experienţă din 2004 ca integrator de soluţii de e-commerce şi procesator de tranzacţii online cu carduri bancare.

EuPlătesc.ro vă oferă un singur punct de procesare on-line a cardurilor, indiferent de banca emitentă, folosind cea mai sigură tehnologie de autentificare – 3DSecure.

EuroPayment Services S.R.L. este certificată ISO/IEC 27001:2013 (Sistemului de Management al Securității Informației) și SR EN ISO 9001:2008 (Sistemului de Management al Calității).

Aceste certificări se adaugă la certificarea PCI-DSS Level 1 – Service Provider și confirmă preocuparea EuPlătesc.ro pentru îmbunătățirea continuă a calității serviciilor livrate clienților noștri.