DVR - Digital Video Recorder

Catalog produse

Producători

Produse noi

Oferte speciale

Etichete

PrestaShop
DVR - Digital Video Recorder

Digital video recorder este dispozitivul care înregistrează semnalul video (si audio) de la camerele de supravegher conectate la el prin intermediul cablului coaxial.

DVR - Digital Video Recorder  Conține 11 produse.

Subcategorii

 • DVR-4CH

  DVR cu 4 canale video

 • DVR-8CH

  DVR cu 8 canale video

 • DVR-16CH

  DVR cu 16 canale video

 • DVR-32CH

  DVR cu 32 canale video

 • DVR analogic

  DVR-uri fac posibilă utilizatorilor să convertească semnalul video analog la digital, care sa permita monitorizarea de la distanță, capacitate de stocare mai mare, și căutări rapide și ușoare. Gândiți-vă la DVR ca la o soluție cost-eficiente pentru cei care nu sunt încă gata pentru a trece la solutiile IP . 

 • DVR Hybrid

   DVR-urile hibride sunt capabile să înregistreze semnal video și de date de la ambele categorii,analogice tradiționale și camerele de securitate de rețea IP. Avantajul unui hibrid video recorder digital este că vă permite să utilizați echipamente analogice instalate si in acelasi timp echipamente cu noua  tehnologie .

 • DVR-AHD

  Standardul de înaltă definiție,  AHD a aparut pentru a rezolva limitările de distanță de transport ale soluției HD-SDI existente. HD analog, AHD suportă transmisie video prin cablu coaxial până la 500 de metri, și devine o altă alternativă pentru soluțiile HD analogice. Pastreazae soluție analog tradiționala, semnalul video ramane necomprimat, si păstreza toate detaliile originale video .

 • DVR - HD-SDI

  HD-SDI inseamna înaltă definiție pe interfata digitala seriala dar cei mai mult este folosita  abrevierea HD-SDI. În esență, principalul avantaj asupra sistemului CCTV analogic traditional este ca HD-SDI trimite semnalul video  intr-un un format digital necomprimat pentru a oferi o calitate a imaginii uluitoare. Comparativ cu un înregistrator CIF,  HD DVR va înregistra imaginea la o calitate de 20 X mai mare.

 • DVR - HD-TVI

  Ce este HD TVI ? - High Definition Transport Interface Video, o tehnologie care se bazeaza pe cablu coaxial traditional pentru transmisiile de date, care poate sustine rezolutii 720P/1080P, si semnalul audio sau PTZ pe acealasi cablu, cu o distanta de pina la 500 de metri.

 • DVR HD-CVI

  HD CVI este abrevierea pentru High Definition Video Composite Interface. Aceasta este o tehnologie noua in industria camerelor digitale de securitate si  oferă o metodă diferită de transmitere a semnalului video prin cabluri coaxiale. Până la această nouă tehnologie ,semnalul  video analog CCTV era limitat la 960H rezoluție video. Rezoluția 960H se referă la creșterea de 30% în rezoluția orizontală, astfel încât rezoluția maximă analogica până în acest moment era de 960 x 480 pixeli. Acesta  a fost limita  acceptata  de transmisie video analog timp de mai mulți ani. ntroducerea HD CVI, este o  alternativă reală pentru solutia IP . CVI HD foloseste un transmitator video licențiat și un receptor  capabil să transmită până la rezoluția  video 1080p (1920 x 1080), în format necomprimat pe  același cablu coaxial standard . Acest format video necomprimat este capabil să transmită pe distanțe mai lungi decât oricare HD-SDI sau camera IP si fara 

 • DVR auto

  DVR -ul auto se monteaza in interiorul sau exteriorul masinii si permite inregistrarea imaginilor transmise de camerele de supraveghere.

 • DVR Tribrid

  Suportă camere Analogice + HDCVI+ IP

pe pagina
Arată articole
Arată articole